ConTesT : KENANGAN TERINDAH SAYA/KAMI ..

Wednesday, August 03, 2011


HEYyyy BLoggers !!!
Assalamualaikum wbt semua ..
amacam puasa ?? pejam celik pejam celik dah sampai puasa ketiga dah ..
alhamdulillah settle jugak puasa 3 hari kita sebagai umat islam dalam menjalani ibadah puasa setahun sekali di bulan ramadhan pada tahun ni kan  :)

okay ! MOTIF gambar di atas adalah owner nak buat CONTEST !
first contest ni aww sepanjang owner menjejakkan diri dalam dunia blogger ni  ..
harap harap contest pertama owner ni mendapat sambutan para blogger untuk join contest yang tak seberapa ni :)

THEN ! cara nak  join contest ni sonang j0 ..

RULES :

UFOLLOW blog owner ni and contest ini terbuka kepada para blogger sahaja ..

UBuat entry bertajuk
 " CONTEST : KENANGAN TERINDAH SAYA/KAMI .. "
Letaklah gambar yang korang rasa bermakna ( gambar boleh di edit ) .. 
ceritakanlah kenangan korang tentang gambar yang korang pilih tu ..
takde gambar pun takpe tapi buatlah karangan sikit ye ..
owner rajin membaca .. xmo risau :D

ULepas siap entry terus LINK kan kat bahagian KOMEN entry ni ye ..

UBANNER contest perlu di letak dalam entry ni ..
dan link kan ke blog owner supaya blogger lain boleh JOIN jugak :D

   
       
          Klik banner untuk save / copy ..

UTAG dua bloggers atau lebih .. ( makesure mereka tahu ) ..


HADIAH :

Y Tempat pertama : topup rm10 ..

Y Tempat kedua  : topup rm5 ..

Y Tempat ketiga  : topup rm3 ..

OKAY ! owner tahu hadiah yang di janjikan tidaklah lumayan ..
tapi owner nak lihat semangat BERBLOGWALKING and 
SEMANGAT BERCONTEST SAN sesama blogger :D


PEMENANG akan di nilai oleh juri bahasa yang owner lantik ..
and owner sendiri :D
DUE DATE : 13/08/2011
AT 12PM

terima kasih pada yang join contest ni yaww !
love you more :)
ηš†γ•γΎε…¨ε“‘γ«ζ„Ÿθ¬γ‚’η”³γ—δΈŠγ’γΎγ™

You Might Also Like

15 Comments

  1. contest best gilaaa~ heeee..ok2 t sy siapkan entry eh ;) due date bila eh?

    ReplyDelete
  2. terima kasih .. due date 13/08/2011 ..
    :)

    ReplyDelete
  3. join contest (:
    http://unapedora.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    ReplyDelete
  4. Done Foloe :)
    join utk meriahkan contest :)

    http://eylaelarinediary.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    ReplyDelete
  5. myra join :)

    http://myramisschumot.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    ReplyDelete
  6. hai dik... dah siap pun...

    http://putrakakashi.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    ok!!! done! =)

    ReplyDelete
  7. da join da.. hehe

    http://blogakujiwaaku.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    ReplyDelete
  8. kecik pon join jugakk..=)

    http://kelamkabut20.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    ReplyDelete
  9. http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-gua.html

    ok.dah join jugak

    ReplyDelete
  10. sy x de kenangan terindah.. uwaaaa......

    ReplyDelete
  11. @hyz .. nampak benor nipunye xde kngn terindah ... haishh !

    ReplyDelete
  12. http://syifamat.blogspot.com/2011/08/contest-kenangan-terindah-sayakami.html

    time kasih ikin :)

    ReplyDelete

#FOLLOW

Instagram

Notes

Dalam setiap cerita ada penambahan rekaan. Tapi dalam setiap rekaan pasti terselit sebuah kenyataan. Jangan ambil mudah dan jangan terlalu menghakimi.

"Ini blog, bukan mulut saya"