WINNER FOR MY CONTEST !

Sunday, August 14, 2011


Assalamualaikum wbt kepada semua readers !

dah masuk hari ke 14 kita berpuasa pada tahun ni kan ..
Alhamdulillah ke hadrat ilahi kerana
kita masih lagi bernyawa dalam 14 ramadhan ni ..

OKAY ! back to the tittle ..
WINNER FOR MY CONTEST !
Tepat pada pukul 12 tengah malam 13 august 2011 ..
Maka tutuplah contest saya tu and
now saya nak umumkan winner for my FIRST contest ni ..

Before tu I wanna to say thank you pada yang join contest ni ..
Even contest saya ni tak mendapat sambutan yang meriah tapi alhamdulillah masih ada juga yang join ..
Terima kasih ye semua :D

Pemenangnya adalah ..

Tempat ketiga :

tempat kedua :

dan tempat pertama yang memenangi contest kenangan terindah saya / kami ADALAH :


bLoG aKu JiWa AkU



OKAY ! now dah tahu kan pemenangnya ..
Alhamdulillah ..
Kepada yang tidak Berjaya .. cuba lain kali ye ..
Anyway TERIMA KASIH kerana sudi JOIN My FIRST contest ni aww :D

Pada para pemenang ..
Untuk menebus ganjarannya ..
Sila ke MUKABUKU saya dan inbox kan no fon anda ..
TERIMA KASIH AND TAHNIAH !


You Might Also Like

7 Comments

  1. uh2..ada jugak kecik ea...
    kihkih...masehh..^^

    ReplyDelete
  2. eh..btw..kecik da add kamoo lam fb..^^

    ReplyDelete
  3. mcm tak caya je menang.. huhu.. tengs ikin.. :D
    nanti buat lagi tau.. hehe

    ReplyDelete
  4. terima kasih dah join and TAHNIAH ! :)

    ReplyDelete

#FOLLOW

Instagram

Notes

Dalam setiap cerita ada penambahan rekaan. Tapi dalam setiap rekaan pasti terselit sebuah kenyataan. Jangan ambil mudah dan jangan terlalu menghakimi.

"Ini blog, bukan mulut saya"