My Boyfriend And My BFF is My Blog ! :')

Wednesday, November 09, 2011


Assalamualaikum .. tuk tuk .. Ha aku tengah bosan ni .. tak ada siapa teman .. blog ni jela yang duk setia teman aku and tempat aku tempiaskan kebosanan aku ..




Okay nampak tak status kat fb aku ?
Ha nampak gila babeng kan yang aku memang bosan ..
kesian doe hidup single ni tak ada orang teman .. ececehh padahal baru apa harii single .. aptb lah aku ni .. okay fine :D

Aku bosan so aku menghabiskan masa aku dengan meng-EDIT belog aku yang tak seberapa ni .. HA! kau tengok .. daripada biru .. habis hijau aku kerjakan belog ni .. nampak tak kebosanan aku kat situ ? hehe inilah nasib insan terabai :P

Nak minta aku editkan belog korang tak ?
Haishhh tak ada hal lahh .. satu belog RM10 je ..
Murah tak ? Murah gila babeng doe .. aku je yang buat semurah tu ..

Okay abaikan aku bila aku merepek .. mata aku dah rabak tak tidur .. perut aku dah nyanyi lagu hip hop dah ni dek kerana tak makan semalaman .. aku moody memang macam ni .. semua tak terurus .. macam orang glew .. HAHA tak kelakar -.-'

okay dah subuh .. aku nak chau sin chi dulu ..
tah kul berapa aku bangun nanti .. ishh ishh anak dara cam aku memang tak leh pakai ..
jangan tiru aksi berbahya ni kat rumah korang tau .. why ? because nanti mak korang baling periuk belanga kat kau .. baru padan muka kau nanti .. HAHA ..

okay chau .. assalamualaikum ..

p/s : Terima kasih abaikan aku ..

p/ss : Jangan lupa follow okay .. muahh sikit .. haha sewel :*



You Might Also Like

6 Comments

  1. bosan sampai jdi brung hantu ye..siang baru nak tido...

    ReplyDelete
  2. da da, jangan bosan, bosan, bile rase sensorg, teringat hal-hal lame, bacae surah Ar-Rad' ayat 39. insyaAllah, hati jadi hepi, senyum2 selalu k

    http://terusidup.blogspot.com/2011/09/14-pohon-kekuatanmu.html

    ReplyDelete

  3. teratak hati


    haha me memang burung hantu pun .. kesian .. ishh ishh hehe :D

    ReplyDelete
  4. chegu
    insyallah .. terima kasih sangat2 chegu .. terharu ni :')

    ReplyDelete
  5. wah rajin. hehe. dikala kebosanan tu jadi jugak blog ni kale ijau.ekeke

    ReplyDelete
  6. hek hek .. ne ada rajin .. kebosanan tu yg wat belog ni bertukar hijau ..
    hulk - sme dgn mood yg xbpe okay .. haha :D

    ReplyDelete

#FOLLOW

Instagram

Notes

Dalam setiap cerita ada penambahan rekaan. Tapi dalam setiap rekaan pasti terselit sebuah kenyataan. Jangan ambil mudah dan jangan terlalu menghakimi.

"Ini blog, bukan mulut saya"