Surat Cinta untuk MANTAN pacar :')

Saturday, November 26, 2011


Dear EX.

Hai ex. How are you? I hope you will be fine. First of all, I want to say "SORRY" .
Sorry for what? Sorry untuk segala salah silap yang pernah ikin buat kat you.
And thanks untuk semua pengorbanan yang you buat untuk ikin.

Ex, Ikin tak pernah benci awak. Ikin sayang you tapi mungkin jodoh kita tak panjang. Apa-apa pun ikin happy pernah kenal you. You know why? Sebab setiap orang yang ikin kenal pasti akan berikan ikin pengalaman. Ikin dapat kenal plbagai ragam manusia kerna wujudnya insan yang bernama "Ex"

Fyi, Ikin sikit pun tak pernah ada niat nak "GAME" kan ex okay. Please jangan salah anggap dengan ikin. Yeah! maybe ikin nampak cool but hati siapa yang tahu kan? Hanya Allah dan ikin saja yang tahu. Ikin taknak orang fikir ikin ni player sebab ikin ramai kawan lelaki.

Ex, Please jangan seksa ikin. Please ikin merayu sangat. If betul you sayangkan ikin. Please redha dengan hubungan ikin dengan my boyfie now. Yeah! Ikin taknak yeye sangat sebab ikin dengan boyfie yang ni pun baru lagi. Tapi tak boleh ke you redha and turut happy dengan kebahagiaan ikin.

Ex, Please jangan doakan yang buruk-buruk untuk ikin. Please think positive. Ikin sikit pun tak pernah nak doakan ex hancur sebab ikin. Maaf kalau masa kita couple, Ikin banyak susahkan ex. Maaf sangat-sangat. Maybe dengan maaf je tak dapat nak mengubati luka di hati ex but please dont hate me!

Ex, kalau ex rasa dengan lost contact dengan ikin tu dapat tenangkan hati ex. Ikin akan follow your step. But if bila hati ex dah cool. Ex tahu kan cara nak cari ikin. Yeah! Ikin tak pernah tukar number right? Mungkin mustahil untuk kita jadi kawan. Tapi ikin nak sangat kalau kita boleh jadi BFF. Why? sebab ex dah faham dengan perangai ikin.

Ex, I Miss You. Ikin still ingat dan ikin masih rindukan kenangan kita bersama. Ikin takkan pernah lupa. Mungkin ex dah lupa ikin atau ex memang betul-betul nak buang ikin dalam fikiran ex. Tapi tak pe ikin redha. Ikin doakan yang terbaik untuk ex. I hope you akan dapat girl yang lagi baik daripada ikin :')

Bye EX :')

P/s: Jangan jadikan sayang tu sebagai benci please.

P/ss: Hati ikin sentiasa terbuka untuk jadi kawan you selamanya :')


You Might Also Like

10 Comments

  1. setiap perpisahan ada kebaikannya...

    *think +ve... =)

    ReplyDelete
  2. Ecehhh abg PM ..
    macam ada maksud tersembunyi je :)

    hehe always +ve :D

    ReplyDelete
  3. waa,,da ada bf baru ea ? congratz babe.. :)

    ReplyDelete
  4. hehehe .. ala malu itew ^^
    aah . thanks dear :D

    ReplyDelete
  5. hahaha...
    xde maknya pun...
    phm2 diri yerk! :D

    ReplyDelete
  6. sebab dah paham la sje tnye lg ni -.-'

    haha apa la abg ni ^^

    ReplyDelete
  7. YEAHH ! haruslah kisah benar .
    saya tengah mengalaminya sekarang :')

    ReplyDelete
  8. sometime ade hikmah ngn apa yg blaku..gitu?ehehe

    ReplyDelete
  9. Yeahhh ! thats right babe :)
    Now i dah jumpa yg better. maybe nt akan ada yg lebih baik kn :)

    ReplyDelete

#FOLLOW

Instagram

Notes

Dalam setiap cerita ada penambahan rekaan. Tapi dalam setiap rekaan pasti terselit sebuah kenyataan. Jangan ambil mudah dan jangan terlalu menghakimi.

"Ini blog, bukan mulut saya"